Find produkter baseret på din branche

Cash & Carry

Kig forbi… Kom forbi vores Cash & Carry i Ishøj og køb dine varer direkte hos os. Du vil her kunne se forskellige vareprøver over en kop kaffe – vores Cash & Carry har åbent alle hverdage samt lørdage.

GCO – Grøn Cirkulær Omstilling

Vi hos Derman Pack er en del af projektet GCO.
GCO er et projekt som udvikler og implementerer grønne og cirkulærer forretningsmodeller for små- og mellemstore danske virksomheder.
Den cirkulærer forretningsmodel går ud på at lave en reduktion af klimapåvirkningerne og lave besparelser på resourcerne.

Vi vil være fødevareindustriens samt vores kunders fortrukne leverandør af emballage. Vi anser Derman Pack som en strategisk samarbejdspartner for alle vores kunder hvorfor det er vigtigt, at vi yder en høj service og overholder indgåede aftaler, så jeres forretninger kan fungere i det daglige.
Deruder deltager vi ved internationale konferencer for heletiden at følge udviklingen inden for industrien. Vi sikre os dermed, at de produkter som leveres er af høj kvalitet og at der tages hensyn til miljøet.
Vision: ”En stærk samarbejdspartner”

Vi levere altid som lovet og udviser fleksibilitet, så din forretning kan fortsætte uhindret.

Udfyld formularen og vores konsulenter vil opsøge dig

  THERE ARE MANY VARIATIONS OF PASSAGES

  We guarantee the security and protection of your deposits

  Reliable saving

  There are many variations of passages of lorem ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form.

  Stable growth

  Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature.

  Full protection

  Looked up one of the more obscure Latin words, con sectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites.

  En stærk samarbejdspartner er afgørende for din daglig drift.

  I Derman Pack går vi ikke på kompromis, med hensyn til vores produkters kvalitet og den service vi leverer. Derman Pack ønsker kun, at sælge kvalitetsprodukter som er fødevaregodkendte, og som kan leve op til vores høje kvalitetskrav.

  Historien

  I dag leverer Derman Pack emballage til hele fødevareindustrien, og har siden sin opstart i november 2008 været i en løbende udvikling.

  Distribution

  Derman Pack distribuerer varer til hele landet. Vi kører ud alle hverdage samt lørdage fra vores lager i Ishøj.

  Kvalitet & Miljø

  Derman Pack ønsker kun, at sælge kvalitetsprodukter som er fødevaregodkendte, og som kan leve op til vores høje kvalitetskrav.