Historien om Derman Pack
I dag leverer Derman Pack emballage til hele fødevarer industrien, og har siden sin opstart i november 2008 været i en løbende udvikling. I en travl hverdag hvor restauranter, kantiner og caféer har travlt med at betjene deres gæster, er det vigtigt med en stærksamarbejdspartner, som kan levere til tiden og overholder indgåede aftaler. Derman Pack ser sig selv som en strategisk samarbejdspartner for alle kunder, hvorfor serviceniveauet er afgørende for et fælles samarbejde.

Det hele begyndte med lokaliteter i Ishøj med et varelager på 330 m2. Derman Pack har fra start ønsket, at være en samarbejdspartner for hele fødevareindustrien, og det hårde arbejdet har båret frugt, idet lokaliteterne hurtigt i 2010 blev udskiftet med et varelager på hele 1.380 m2 og i 2014 blev lageret yderlig udvidet til 2100 m2, beliggende i Vejleåvej 54, 2635 Ishøj.

Derman Pack købte oprindeligt kun sine varer ind fra Tyskland og Tyrkiet, varesortimentet har fulgt virksomhedens udvikling. Dette har medført et udvidet netværket i udlandet, og der handles i dag ind fra store dele af Europa og Asien.

Derman Pack er i dag en aktiv deltager på mange af de store internationale produkt konferencer, hvor der stilles høje specifikationskrav til producenterne, så der kan leveres bedre produkter i fremtiden.

Milepæle for Derman Pack:

2018 oktober agentur og distributionsrettighed for meray fresh nuts Danmark.
2018 Børsen gazelle pris
2017 Børsen gazelle pris
2015 viking agentur
2014 Udvidelse af lager til 2100 m2
2011 Landdækkende distrubution
2010 Nye lokaliteter med Cash & Carry
2008 Opstart af Derman Pack ApS

Derman Packs vision & mission

Visionen for Derman Pack er ret enkel – vi vil være fødevareindustriens samt vores kunders fortrukne leverandør af emballage. Vi anser Derman Pack som en strategisk samarbejdspartner for alle vores kunder hvorfor det er vigtigt, at vi yder en høj service og overholder indgåede aftaler, så jeres forretninger kan fungere i det daglige.

I Derman Pack erkender vi, at denne målsætning stiller høje krav til os, derfor indgår vi bl.a. aktivt i dialog med vores egne kunder og producenter. Deruder deltager vi ved internationale konferencer for heletiden at følge udviklingen inden for industrien. Vi sikre os dermed, at de produkter som leveres er af høj kvalitet og at der tages hensyn til miljøet.

Vision: ”En stærk samarbejdspartner”

En stærk samarbejdspartner er afgørende for din daglig drift, vi ønsker at være din fortrukne leverandør og samarbejdspartner. I Derman Pack forstår vi vores kunder og dine behov, derfor tilpasses vores produkter og service efter dine behov og ønsker.

Vi levere altid som lovet og udviser fleksibilitet, så din forretning kan fortsætte uhindret.

Mission: “Et vigtigt serviceled”

I Derman Pack forstår vi, at vi er et serviceled for vores kunder, som skal gøre det muligt for at vores kunder, kan levere overfor deres. Det er derfor vores mission at levere en service som ikke kan ligestilles med andre – vores kunder kommer i første række, og vi bestræber os langt for at servicere vores kunder.

Derfor er det alt afgørende at vi kan levere:

  • Kvalitetsprodukter – vi sikre os altid produkter af højeste kvalitet
  • Miljøvenlige produkter – vores produkter er blandt de mest miljøvenlige
  • Levering og distribution til tiden – vi leverer som aftalt, så din forretning kan fortsætte uhindret